Receptioniste/Telefoniste (PT)

Stores

Om onze ambities te kunnen realiseren zijn wij voor ons hoofdkantoor in Haarlem op zoek naar een receptioniste/telefoniste. Ben jij die zelfstandige teamplayer dan zijn wij op zoek naar jou.

RECEPTIONISTE / TELEFONISTE M/V (PT)

Als Receptionist / Telefonist ben je het eerste aanspreekpunt en visitekaartje van de organisatie. Je ontvangt alle gasten op kantoor en begeleidt deze op een nette en enthousiaste wijze naar hun afspraak. Daarnaast komt al het telefoonverkeer bij jou binnen en ben je verantwoordelijk voor het verwerken van alle inkomende en uitgaande post. Waar mogelijk ondersteun je diverse afdelingen, door o.a. administratief werk over te nemen.


WIJ ZOEKEN IEMAND MET:

- Mbo werk- en denkniveau en enkele jaren relevante werkervaring;
- een prettige telefoonstem en representatief overkomen;
- een hands-on mentaliteit, klantvriendelijk en accuraat ingesteld;
- een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


WIJ BIEDEN

- salaris volgens de cao MITT, aangevuld met goede secundaire voorwaarden;
- mogelijkheid tot ontwikkeling d.m.v. bijscholing en cursussen;
- een plek binnen de Cavallaro-family: een informele en creatieve organisatie.

OVER CAVALLARO NAPOLI

Cavallaro Napoli is van een klein familiebedrijf uitgegroeid tot hét Italiaanse fashionlabel van Nederland. Onze unieke stijl is casual but dressed met veel aandacht voor detail. We staan bekend om onze toewijding aan kwaliteit en styling. We creëren, vernieuwen en inspireren.
Met 15 brandstores in Nederland en meer dan 350 verkooppunten binnen Europa, laten we een sterke groei zien. Dankzij deze groei kunnen we verschillende carrièremogelijkheden bieden aan getalenteerde mensen met ambitie en passie. Bij Cavallaro Napoli werk je in een open, creatieve werksfeer waar oog is voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

INTERESSE?

Voldoe jij aan bovenstaande eisen? Stuur dan je motivatie, cv met foto en beschikbaarheid (dagen en uren) naar sollicitatie@cavallaro.nl