Nieuw
Spring / Summer'24 Collectie

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Onze nieuwe collectie dameskleding

Op zoek naar een nieuw outfit die gebaseerd is op de laatste damesmode trends? Dan bent u bij Cavallaro Napoli aan het juiste adres. Wij brengen namelijk twee keer per jaar een nieuwe collectie dameskleding uit, gebaseerd op onze onze filosofie: Easy Luxury & Easy to Wear. Daarnaast staan onze collecties bekend om de modieuze, Italiaanse pasvormen en om het luxe materiaalgebruik. Hierboven vindt u alle dameskleding uit onze meest recente collectie.

Nieuwe collectie dames blouses en tops

Blouses en tops zijn een belangrijk onderdeel van onze damescollecties. U heeft misschien al verschillende blouses en tops in uw garderobe, maar trends en stijlen veranderen voortdurend. Daarom is het belangrijk om uw garderobe eigentijds te houden. Afhankelijk van het seizoen zijn er bijvoorbeeld verschillende stijlen verkrijgbaar, zoals tops met lange mouwen, tops met korte mouwen, mouwloze tops, work-tops en blouses in allerlei kleuren en patronen. Details zoals de pasvorm, knopen en het dessin maken van ieder kledingstuk iets unieks. Draag bijvoorbeeld een modieuze corset crop top tijdens een avondje uit of maak indruk op uw werk met een Italiaanse slim fit zakelijk blouse!

Nieuwe collectie dames broeken en jeans

Uw nieuwe look is uiteraard niet compleet zonder een bijpassende dames broek. Mooie jeans zijn misschien wel het belangrijkste item binnen uw garderobe. Daarom is onze dames jeans collectie divers en hebben we de hipste denim beschikbaar voor elke gelegenheid. Wilt u iets anders dragen dan denim? Ga dan voor één van onze Italiaanse damesbroeken, welke tevens geschikt zijn voor meer formele gelegenheden. Of u nu een statement wilt maken of gewoon eens wat anders wilt, bij Cavallaro Napoli bent u altijd verzekerd van de laatste damesmode trends en stijlen!

De nieuwste trends in dames knitwear

Gebreide kleding is er in allerlei soorten en maten. Dames knitwear is bovendien een categorie die elk seizoen goed gevuld is en niet alleen in het najaar en de winter. Bij Cavallaro Napoli vindt u ieder seizoen weer interessante gebreide kledingstukken in de nieuwe collectie terug, zoals prachtige truien en vesten. Hierbij geven we altijd onze eigen interpretatie aan de trends van het moment. Waardoor u er altijd ‘hot’ uit zal zien, ongeacht de temperatuur buiten!

Shop onze nieuwe collectie damesmode

Heeft u uw nieuwe outfit uitgekozen? Bestel deze dan gemakkelijk via onze webshop. Wij zullen vervolgens onze uiterste best doen om uw bestelling zo snel mogelijk bij u in België af te leveren. Mocht u na ontvangst van uw bestelling een of meerdere items terug willen sturen, dan is het goed om te weten dat dit bij ons altijd gratis is. Zo wordt online shoppen bij Cavallaro Napoli een zorgeloze ervaring, die vergelijkbaar is met een bezoek aan een van onze brand stores.

Bekijk winkelmand
  • Heren
  • Dames
  • Winkels
  • Blog
  • Solden
  • Heren
  • Dames
  • Winkels
  • Blog