MADE TO MEASURE BY CAVALLARO NAPOLI

HOW WE WORK

MEASURE YOUR SIZE

Het opmeten kunt u laten doen in de volgende 4 brandstores: Den Haag, Breda, Haarlem en Utrecht. Tijdens een persoonlijke afspraak met één van onze ervaren Made to Measure specialisten worden niet alleen uw precieze maten opgemeten, maar er wordt ook de tijd genomen om uw wensen en verwachtingen te leren kennen.

Maak een afspraak bij u in de buurt. 

BRANDSTORE HAARLEM 
Maak een afspraak via:
023 551 8811

BRANDSTORE BREDA 
Maak een afspraak via:
076 303 1101

BRANDSTORE DEN HAAG 
Maak een afspraak via:
070 205 0255

BRANDSTORE UTRECHT
Maak een afspraak via:
030 234 1526

CHOOSE YOUR FABRIC

Samen met uw Made to Measure specialist kiest u de stof, het design en de fit van uw maatpak. U heeft daarbij de keuze uit meer dan 250 premium stoffen in verschillende kleuren .

PERSONALIZE

U kunt ervoor kiezen om persoonlijke details toe te voegen aan uw maatpak, zoals contraststiksels, onderscheidende knopen en het laten borduren van uw initialen.

THE FINAL FITTING

Na 6 tot 8 weken hangt uw maatpak voor u klaar om af te passen bij de door u gekozen brandstore. Uw personal tailor maakt met u een afspraak voor een laatste fitting, waarbij er eventuele aanpassingen kunnen worden gedaan voor een perfect resultaat.

PRIJZEN

Cavallaro Napoli streeft ernaar om Italiaanse luxe en vakmanschap bereikbaar te maken. De prijs van een maatpak begint bij 599,95. De prijsklasse wordt verder bepaald aan de hand van de stofkeuze en uw persoonlijke wensen.

Bekijk winkelwagen