Privacy Policy

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: Cavallaro Retail B.V.
Website: http://www.cavallaronapoli.com/
Inschrijfnummer KvK: 34165833
BTW-nummer: NL821393261B01

E-mailadres

a. Wij kunnen u, in het kader van een gesloten overeenkomst, aanbiedingen doen over soortgelijke producten en diensten, mits u bij het verstrekken hiervan geen verzet heeft aangetekend. De mogelijkheid tot het aantekenen van verzet is vermeld bij het moment van het verstrekken van uw gegevens. Bovendien wordt u in elke communicatie de mogelijkheid geboden om onder dezelfde voorwaarden verzet aan te tekenen tegen verder gebruik van uw e-mailadres.
b. Bij het verzamelen van uw e-mailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer u daarvoor geen toestemming heeft verleend.

Postadres

Wij gebruiken uw postadres (ontvangen in het kader van een verkoop) voor het verzenden van reclameboodschappen met informatie over producten en diensten. Als u dergelijke reclame niet wenst te ontvangen, kunt u contact met ons opnemen op onderstaand adres.

Telefoonnummer

Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden.

Overige persoonsgegevens

Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen (door middel van cookies, het uitlezen van randapparatuur of anderszins) indien:

1. de gegevensverwerking noodzakelijk is voor:

a. de uitvoering van een met u gesloten overeenkomst; 
b. de goede invulling van een publiekrechtelijke taak; 
c. de behartiging van ons gerechtvaardigd belang (tenzij uw belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren), of; 
2. u toestemming heeft gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan.

Wij bewaren uw gegevens in ieder geval niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.

Bijzondere persoonsgegevens

De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties

Cookies

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. ("Google"). Google Analytics maakt gebruik van "cookies" (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten.
Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven. 

Criteo

Op onze website worden anonieme gegevens verzameld en in cookies opgeslagen, over het surfgedrag van bezoekers voor marketing doeleinden, door techniek van Criteo GmbH. Criteo analyseert aan de hand van een algoritme het surfgedrag en kan aansluitend product aanbevelingen doen als gepersonaliseerde reclame banner die op andere websites getoond worden. In geen geval worden deze data gebruikt, om de bezoeker van een website persoonlijk te identificeren. De verzamelde data worden alleen gebruikt voor een verbetering in ons aanbod. Andere toepassingen of doorgaven aan derde partijen gebeuren niet. Je kan deze anonieme analyse van jouw surfgedrag elk moment opzeggen. Surf hiervoor naar de volgende website http://www.criteo.com/us/privacy-policy scrol naar beneden en druk op „User Choices“. Wanneer je op deze pagina bent beland, scrol je helemaal naar beneden en druk je op de Opt-Out-knop.

Verdere informatie over de technologie van Criteo, kun je in de Criteo Privacy Policy vinden.

Facebook

Wij hebben op de website zogenaamde Social Plugins („plugins“) van het sociale netwerk Facebook, eigendom van Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA („Facebook“). Deze plug-ins zijn zichtbaar gemaakt door het herkenbare Facebook logo of een naar Facebook verwijzende toevoeging. Een overzicht van mogelijke Facebook Social Plugins en hoe ze herkenbaar zijn vind je hier.
Wanneer je onze site bezoekt, maakt je browser direct verbinding met de Facebook servers en wordt de inhoud van Facebook geladen.
Door de implementering van Facebook plug-ins wordt Facebook geïnformeerd, dat je de betreffende pagina opgeroepen hebt.  Als je bij Facebook bent ingelogd, dan kan Facebook je account direct toekennen en gebruiken als er interactie met plug-ins gemaakt wordt, bijvoorbeeld wanneer je op „vind ik leuk“ klikt of een commentaar aangeeft. De informatie wordt direct aan Facebook doorgegeven en opgeslagen. Wij hebben geen invloed op de inhoud van plug-ins en de informatie overdracht aan Facebook.
Doel en reikwijdte van data overdracht en de verdere verwerking en gebruik van de data door Facebook zoals jouw relevante rechten en privacy instellingsmogelijkheden vind je in het privacy beleid van Facebook.
Wanneer je niet wil, dat Facebook via onze website data over jou verzamelt, moet je voor het bezoek aan onze site, uitloggen bij Facebook.

Je wil cookies deactiveren?
Wanneer je geen cookies wil gebruiken kan je dit bij de instellingen van je browser uitschakelen. Meer informatie is te vinden op de website van je browser.

Veiligheid overdragen en ontvangen van gegevens

a. Als wij uw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector;

Veiligheid opslag van gegevens

Veiligheidscriteria
a. Op de pagina waar u persoonsgegevens verstrekt wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding.
b. Wachtwoorden worden altijd gehasht opgeslagen.
c. Het verzenden van persoonsgegevens per e-mail gebeurt via een beveiligde verbinding.
d. Alle systemen waarin (gevoelige) persoonsgegevens worden verwerkt, zijn voorzien van antivirussoftware en de laatste beveiligingsgerelateerde patches van alle andere belangrijke software, zoals uitgegeven door de leveranciers van deze software.

Toegang tot uw gegevens

Op verzoek doen wij aan bezoekers van onze website mededeling over de persoonsgegevens die van hen worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd. Als u toegang wenst tot deze informatie, of uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren gelieve u contact met ons op te nemen op onderstaand adres.

Contact

Als u wenst te reageren op onze Privacy Policy, kun u contact opnemen:

a. Op het volgende e-mailadres: support@cavallaro.nl
b. Op het volgende telefoonnummer: 023 3030 369

Dit privacy beleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomend geval zal u hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.