Betalen

Cavallaro verstuurt alle gegevens in een versleutelde SSL omgeving, zodat alle vertrouwelijke informatie volledig beveiligd is. Je kunt tijdens jouw betaling ook zelf controleren of je op een beveiligde website zit. Je herkent een beveiligde website aan het slotje of sleuteltje boven in de webbrowser of onder aan uw scherm. Het internetadres van de pagina begint met: 'https://' in plaats van 'http://' (de 's' staat voor 'secure').

De prijzen van de producten op de website zijn allemaal inclusief BTW.

BETAALMETHODEN

Je kunt op onze webshop met de volgende betaalmethoden betalen:

 • Creditcard (Visa, Mastercard en Amercian Express)
 • Bankcontact (Mister Cash) 
 • PayPal
 • Afterpay (+ €0.99 achteraf betalen)
 • Klarna (+ €1.99 achteraf betalen)

BETALEN MET CREDITCARD

Wanneer je met jouw creditcard betaalt, doorloop je op de betaalpagina de volgende stappen:

 1. Kies op de betaalpagina voor betalen met creditcard en vul je creditcardnummer, de vervaldatum en de validatiecode (CVC-code) van de kaart in. De CVC-code staat op de achterkant van je creditcard.
 2. Daarna wordt je gevraagd om je persoonlijke SecureCode in te voeren. Dit wachtwoord is een extra veiligheidsmaatregel waarmee je bevestigt dat je de bevoegde kaarthouder bent, zodat de betaling goed kan worden afgerond. Mocht je nog niet in het bezit zijn van een SecureCode, dan kun je deze opvragen bij je bank.
 3. Het aankoopbedrag wordt automatisch van jouw creditcard afgeschreven op het moment dat we jouw bestelling hebben verstuurd.

BETALEN MET BANKCONTACT 

Wanneer je met bankcontact betaalt, dan gaat dit via internetbankieren. Je doorloopt op de betaalpagina de volgende stappen:

 1. Kies op de betaalpagina voor betalen met MisterCash.
 2. Kies jouw bank. Je komt vervolgens in het betaalprogramma van jouw bank terecht, waarmee je met jouw gegevens kunt inloggen. De gegevens van de aankoop zijn al ingevuld.
 3. Wanneer de betaling is gelukt kom je op een ‘succes’ pagina, waarna je weer terug wordt doorgelinkt naar de betaalpagina. Hier zie je het overzicht van jouw bestelling.
 4. Voor meer informatie over Bankcontact klik je op deze link

BETALEN MET PAYPAL

Wanneer je met PayPal betaalt, dan gaat dit via jouw PayPal account. Je doorloopt op de betaalpagina de volgende stappen:

 1. Kies op de betaalpagina voor betalen met PayPal.
 2. Je wordt nu doorgelinkt naar PayPal, waar je kunt inloggen met jouw inloggegevens.
 3. Wanneer de betaling is gelukt wordt je doorgelinkt naar de betaalpagina. Hier zie je het overzicht van jouw bestelling.
 4. Voor meer informatie over PayPal klikt u op deze link.

BETALEN MET IDEAL

Wanneer je met iDEAL betaalt, dan gaat dit via internetbankieren. Je doorloopt op de betaalpagina de volgende stappen:

 1. Kies op de betaalpagina voor betalen met iDEAL.
 2. Kies je bank. Je komt vervolgens in het betaalprogramma van jouw bank terecht, waarmee je met jouw gegevens kunt inloggen. De gegevens van de aankoop zijn al ingevuld.
 3. Wanneer de betaling is gelukt kom je op een ‘succes’ pagina, waarna je weer terug wordt doorgelinkt naar de betaalpagina. Hier zie je het overzicht van jouw bestelling.
 4. Voor meer informatie over iDEAL klikt u op deze link.

BETALEN MET AFTERPAY & KLARNA

Wanneer je met Afterpay of Klarna betaalt, dan kies je voor achteraf betalen door middel van een digitale acceptgiro. Je doorloopt op de betaalpagina de volgende stappen:

 1. Kies op de betaalpagina voor betalen met Afterpay of Klarna.
 2. Vul de velden in met jouw gegevens en klik daarna op "afrekenen". 
 3. Je ontvangt een digitale acceptgiro. Wanneer je jouw bestelling wilt houden, dien je de acceptgiro binnen 14 dagen te betalen.
 4. Het volledige betaalproces loopt via Klarna. Voor meer informatie over Klarna klikt u op deze link, over Afterpay hier

Wordt jouw aankoop niet goedgekeurd? Je ontvangt dan de melding: "momenteel is het voor u niet mogelijk met Klarna te betalen. Kies a.u.b. voor een andere betaalwijze". Wanneer je via Klarna wil betalen, wordt er een creditcheck gedaan om te kijken of je kunt bestellen voor het gekozen bedrag. Daarbij wordt er gekeken naar jouw betalingsgeschiedenis, het totaalbedrag van de bestelling en de informatie van een extern kredietbureau. Een combinatie van deze drie facoren bepaalt of de aankoop kan worden goedgekeurd. In het geval de aankoop niet wordt goedgekeurd door Klarna, adviseren wij je om te kiezen voor een andere betaalwijze. 

BETALEN MET SOFORT BANKING (ONLINE OVERSCHRIJVING)

Wanneer je met American Express betaalt, doorloop je op de betaalpagina de volgende stappen:

 1. Kies op de betaalpagina voor betalen met American Express en vul jouw kaartnummer, de naam van de kaarthouder, de vervaldatum en de CID-code van de kaart in. De CID-code is de extra viercijferige code op de voorkant van jouw kaart.
 2. Daarna wordt je gevraagd om jouw persoonlijke SecureCode in te voeren. Dit wachtwoord is een extra veiligheidsmaatregel waarmee je bevestigt dat jij de bevoegde kaarthouder bent, zodat de betaling goed kan worden afgerond. Mocht je nog niet in het bezit zijn van een SecureCode, dan kun je deze opvragen bij jouw bank.
 3. Het aankoopbedrag wordt automatisch van jouw kaart afgeschreven op het moment dat we jouw bestelling hebben verstuurd.

BETALING NIET GELUKT?

Wanneer jouw betaling niet correct is afgerond, kan dit verschillende oorzaken hebben; zoals problemen met de internetverbinding of een technisch probleem bij de bank. Wij adviseren je dan ook om het later nog eens te proberen en/of contact met jouw bank op te nemen indien het probleem zich blijft voordoen. Tevens kan het te maken hebben met een verschil in land van herkomst van jouw betaalkaart en uw IP-adres. Het betaalsysteem weigert mogelijk jouw betaling om fraude te voorkomen. In dat geval adviseren wij jou met een andere betaalkaart te betalen of jouw bestelling via een ander device te plaatsen. 

Bekijk winkelwagen
 • Men
 • Women
 • Special Offers 
 • Stores
 • Explore