Herroepingsrecht

U heeft altijd het recht om de koopovereenkomst, zonder opgaaf van redenen, binnen 60 dagen te herroepen, op voorwaarde dat het artikel/de artikelen in goede conditie worden geretourneerd.

Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen zijn en dat alle labels of etiketten nog aan/op het artikel zitten (indien redelijkerwijs mogelijk),

Uitgesloten artikelen van dit herroepingsrecht zijn: Maatpakken en producten die op wens van de klant zijn vermaakt.

Herroepingsperiode:

De herroepingsperiode begint na de dag dat uw bestelling is bezorgd. De meest eenvoudige manier om van uw herroepingsrecht gebruik te maken, is door het bijgeleverde retourformulier in te vullen en dit tezamen met de artikelen te retourneren en het bijgeleverde retouradreslabel op het pakket te plakken. Voor meer informatie over retourneren, klik hier.

Contact:

U kunt ons ook, binnen de gestelde herroepingstermijn, schriftelijk laten weten dat u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht door middel van een mail aan onze klantenservice te sturen: [email protected]. Hiervoor kunt u het modelformulier voor herroepingsrecht voor gebruiken

Terugbetaling:

Wij restitueren het volledige aankoopbedrag, inclusief de standaard verzendkosten zo snel mogelijk, binnen 30 dagen vanaf de dag dat we uw besluit om de koopovereenkomst te ontbinden hebben ontvangen. Voor de terugbetaling maken wij gebruik van dezelfde betalingswijze als waarmee u uw bestelling heeft betaald. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Wij kunnen een restitutie achterhouden totdat we de artikelen retour hebben ontvangen of totdat u het bewijs heeft geleverd dat de goederen zijn geretourneerd.

U dient de artikelen zonder onnodige vertragingen aan ons te retourneren, binnen 30 dagen vanaf de dag waarop u ons informeert dat u de koopovereenkomst wilt herroepen. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Retourzending binnen Nederland:

Retourzendingen binnen Nederland kunnen (alleen) via PostNL worden verzonden naar het volgende antwoordnummer:


Modexpress
T.a.v. Webshop Cavallaro
Antwoordnummer 607
5700 VB Helmond

*Alle overige manieren van retourneren zijn voor eigen kosten.

Retourzending buiten Nederland:

Voor buitenlandse zendingen dient u zelf de kosten voor retourneren te betalen. Retourzendingen buiten Nederland kunnen worden verzonden naar het volgende adres:

Modexpress
T.a.v. Cavallaro Napoli
Grasbeemd 5
5705 DE Helmond
Nederland

Modelformulier voor herroepingsrecht downloaden

  • Heren
  • Dames
  • Winkels
  • Blog
  • Solden
  • Heren
  • Dames
  • Winkels
  • Blog