Promoties

Tot 40% korting

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Italiaanse heren hemden solden

Bent u op zoek naar voordelig geprijsde heren hemden? Bestel uw Italiaanse heren hemden dan tijdens onze koopjesperiode. Na elk seizoen worden de restanten namelijk verkocht voor zeer scherpe prijzen en daar kunt u gemakkelijk van profiteren. Onze hemden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, zoals zomer hemden met korte mouwen en zakelijke hemden in ingetogen kleuren. Wat alle hemden uit ons assortiment gemeen hebben, is de kenmerkende Italiaanse pasvorm. De hemden van Cavallaro Napoli sluiten feilloos aan op het mannelijk lichaam en kunnen gemakkelijk een hele dag comfortabel gedragen worden.

Over onze koopjesperiode

Wij houden meerdere keren per jaar een koopjesperiode, waardoor iedereen de kans krijgt om op voordelige wijze premium hemden aan te kopen. De hemden in de solden hebben dezelfde kwaliteit als alle andere hemden in ons aanbod, ze zijn alleen voordeliger geprijsd. Dit komt omdat het restanten zijn uit vorige collecties. Denk hierbij aan enkele stuks per maat of hemden in kleuren die niet binnen het huidige seizoen passen. Binnen onze solden vindt u zowel casual heren hemden, als zakelijke heren hemden terug.

Eenvoudig voordelige heren hemden bestellen

Onze extra voordelige hemden bestelt u net zo gemakkelijk online als de rest van onze herenkleding. Wacht alleen niet te lang, want op = op. Hemden uit de solden komen vaak niet meer terug in het assortiment. Online kunt u van ons dezelfde service verwachten als in onze brand stores. Zo zijn retourzendingen gratis en kunt u als Cavallaro member profiteren van gratis verzending. Vragen? Neem dan vooral even contact op met een van onze medewerkers. We helpen u graag.

Bekijk winkelmand
  • Heren
  • Dames
  • Winkels
  • Blog