Bezorgen

U bestelt gemakkelijk en snel op de Cavallaro Napoli webshop. Wanneer u op werkdagen voor 15:30 uur een bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. LET OP: wegens drukte bij onze vervoerders PostNL kunnen helaas niet alle orders dezelfde dag nog worden verzonden. Het kan dus zijn dat u uw order later ontvangt dan u van ons gewend bent. 

GRATIS BEZORGEN IN BELGIË

De verzending binnen België, Nederland en Duitsland is altijd gratis voor Cavallaro members. Aan klanten zonder account wordt €4,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Pakketten kunnen alleen worden afgeleverd op woonadressen, dus niet op postbusadressen. Wij streven ernaar om uw bestelling binnen een á twee werkdagen af te leveren.
 
  • Wanneer u op werkdagen (ma-vr) voor 15:30 uur een bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden.
  • Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat, sturen we u een e-mail met daarin een Track & Trace code waarmee u de status van uw zending kunt volgen.
  • Wanneer een pakket niet bij u kan worden afgeleverd wordt dit standaard aangeboden bij uw buren. Als de pakketbezorging ook bij uw buren niet lukt, dan zult u een bericht van de bezorger ontvangen. Op dit bericht staat een 'niet-thuis-code'. Met deze code kunt u op de website van "PostNL" een keuze maken voor een tweede pakketbezorging op een dag, tijdvak en locatie dat u beter uitkomt.
  • Indien u en uw buren bij de tweede aanbieding ook niet thuis zijn en u uw pakket niet heeft kunnen ontvangen, dan kunt u met het bericht van de bezorger de zending ophalen bij één van de PostNL Postkantoren. U heeft hiervoor drie weken de tijd. Daarna gaat de zending retour naar de afzender. Als u uw zending op gaat halen dient u zich altijd te legitimeren.

GEEN BEZORGING OP ZON- EN FEESTDAGEN

Op zon- een feestdagen wordt door PostNL geen bestellingen bezorgd. Klik hier voor meer informatie over bezorging rond de feestdagen.

BEZORGEN IN HET BUITENLAND

In het buitenland versturen wij met UPS. Pakketten kunnen alleen worden afgeleverd op woonadressen, dus niet op postbusadressen. De levertijden per land vindt u in het schema hieronder.

 

GRATIS VERZENDING VOOR ACCOUNTHOUDERS

De verzending binnen België, Nederland en Duitsland is altijd gratis voor Cavallaro accounthouders. Maak een account aan in onze webshop en profiteer van gratis verzending.

VERZENDKOSTEN PER LAND

Hieronder vindt u een overzicht van de landen waar wij naartoe verzenden met bijhorende verzendkosten:

Nederland € 4,95
België € 4,95
Duitsland € 4,95
Luxemburg € 4,95
Frankrijk € 9,95
Denemarken € 9,95
Italië € 14.95
Oostenrijk € 9,95
Noorwegen € 29,95
Spanje € 16,95
Portugal € 29,95
Zweden € 19,95
Finland € 19,95
Griekenland € 34,95
Polen € 14,95
Tsjechië € 9,95
Slowakije € 14,95
Roemenië € 19,95
Hongarije € 14,95
Bulgarije € 29,95
Slovenië € 14,95
Estland € 14,95
Letland € 19,95
Litouwen € 14,95
Verenigde Staten € 29,95
Australië € 44,95

 

Bekijk winkelwagen