Retourneren

Mocht u niet tevreden zijn met een artikel uit deze bestelling, dan kunt u dat artikel binnen 60 dagen naar ons terugsturen.

Hoe retourneer ik mijn artikel?

1. AANMELDEN

Selecteer binnen 60 dagen na ontvangst van uw bestelling de artikelen die u wilt retourneren of ruilen en kies de gewenste retourmethode.

2. INPAKKEN

Plaats de artikelen die u wilt retourneren samen met de pakbon terug in de doos waarin u ze hebt ontvangen, of in een andere stevige kartonnen doos. Sluit de doos goed af met voldoende tape.

3. RETOURNEREN

Breng het pakket binnen 5 werkdagen na registratie naar het gekozen afleverpunt of wacht tot deze wordt opgehaald.

4. TERUGBETALING

Zodra ons distributiecentrum uw retourzending heeft ontvangen, ontvang u binnen 14 werkdagen een terugstorting op uw bankrekening of een op creditnota op de factuur.

VOORWAARDEN

Het is belangrijk dat het artikel in goede conditie is. Dit houdt in dat het niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen is en dat alle labels of etiketten nog op/aan het artikel zitten. De retourtermijn van 60 dagen gaat in op het moment dat het pakket bij u is afgeleverd.

Wij kunnen een waardevermindering in rekening brengen, indien het artikel/de artikelen niet in goede conditie wordt/worden geretourneerd. Dit is het geval wanneer artikelen beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen zijn of labels of etiketten onnodig zijn verwijderd. Maatpakken en producten die op wens van de klant zijn vermaakt, kunnen niet retour worden genomen. Het is niet mogelijk om uw online bestelling te retourneren in onze fysieke winkels.

VERWERKING VAN RETOUR

Vanaf het moment dat u uw retourzending ingeleverd heeft bij de gekozen vervoerder, kan het een week duren voordat de retour verwerkt is in ons distributiecentrum.

Na ontvangst wordt iedere geretourneerde bestelling gecontroleerd. Wanneer blijkt dat uw retour onbeschadigd en binnen de retourtermijn is teruggestuurd, ontvangt u een creditnota per mail en geven wij de betreffende bank- of creditcardinstantie opdracht tot het terugstorten van het aankoopbedrag. Wanneer het artikel beschadigd geretourneerd is, kunnen wij hiervoor de waardevermindering bij u in rekening brengen. Indien er met Klarna betaald is, geven wij Klarna opdracht tot het aanpassen van uw factuur

TERUGBETALING

U ontvangt het volledige aankoopbedrag (inclusief verzendkosten indien u de gehele bestelling retourneert) van uw online retourzending zo snel mogelijk. Doorgaans binnen een week, maar uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontbinding, terug. Afhankelijk van de bank- of creditcardinstantie kan het tot 3 werkdagen duren voordat u het bedrag daadwerkelijk weer op uw bankrekening hebt staan. In het geval er met Klarna betaald is, wordt het geretourneerde artikel van de factuur afgetrokken en teruggestort onder vermelding van Klarna.

Wegens enorme drukte kan het verwerken van uw retour langer duren dan u normaal van ons gewend bent. Onze excuses voor eventuele vertraging!

Voor uitgebreide informatie over het herroepingsrecht, klik hier.

  • Heren
  • Dames
  • Winkels
  • Blog
  • Solden
  • Heren
  • Dames
  • Winkels
  • Blog