PROUD TO BE THE NEW FORMAL WEAR PARTNER OF ARSENAL

Cavallaro Napoli gaat een tweejarige overeenkomst aan met de Britse voetbalclub Arsenal. De komende twee jaar is het Nederlands-Italiaanse bedrijf de formal wear partner en worden zowel de spelers, de technische staf als het managementteam voorzien van een compleet nieuwe look. Giuseppe Cavallaro, oprichter en eigenaar van Cavallaro Napoli: “Dit is een unieke kans. We zijn enorm trots op het vertrouwen van deze internationaal gerenommeerde club en zien uit naar een mooie samenwerking.

De succesvolle voetbalclub koos voor het bedrijf uit Haarlem na een intensieve selectie waarin Cavallaro Napoli het bestuur wist te overtuigen met hun passie voor het vak. Ook het typisch Italiaanse vakmanschap viel in de smaak. Na een hectische maand vol persoonlijke meetsessies met topspelers als Alexis Sánchez, Mesut Özil, Alexandre Lacazette en coach Arsène Wenger, droegen de heren hun outfits afgelopen zondag 6 augustus voor het eerst tijdens de FA Community Shield in het Wembley stadion. Na het winnen van de wedstrijd tegen Chelsea, hopen de Arsenal-spelers dat hun nieuwe pakken hen voor de rest van het seizoen net zo veel geluk blijven brengen!

“The Gunners” uit Londen gaan dit seizoen gekleed in een strak gesneden, diep donkerblauw pak met daaronder een hagelwit shirt. Zoals we van Cavallaro Napoli gewend zijn, is er naast de pasvorm ook uitzonderlijk veel aandacht besteed aan de details. Zo zijn de shirts voorzien van een geborduurd logo, en wordt de look afgemaakt met een zijden rode stropdas waar het kanon van het beroemde clublogo in is verwerkt.