WEDDING SEASON
ELEGANCE

Laat Cavallaro Napoli juw partner zijn bij het maken van elk trouwmoment tot een stijlvolle viering van liefde en elegantie. Laat u inspireren door onze 'how to dress' guide en de stylingtips van het seizoen. Het zorgt ervoor dat u altijd de best geklede gast bent, ongeacht de locatie of het thema. Of u nu een romantische tuinceremonie bijwoont in de heuvels van Toscane of een chique stadsfeest, laat ons uw gids zijn naar verfijning. 

HOW TO DRESS GUIDE

VOLG DE
DRESS CODE

Let op de dresscode die is aangegeven op de uitnodiging. Of het nu black-tie, formeel, semi-formeel of casual is, houdt u aan de richtlijnen om ervoor te zorgen dat u goed gekleed bent voor de gelegenheid. 

OVERWEEG DE LOCATIE
EN HET SEIZOEN

Houd rekening met de locatie en het seizoen bij het kiezen van uw kleding. Voor buitenbruiloften in warmer weer zijn lichte stoffen en lichte kleuren geschikt. Voor binnenbruiloften of koudere seizoenen kiest u voor zwaardere stoffen en donkerdere tinten. 

VERMIJD OVERDREVEN, OPVALLENDE OUTFITS

Als algemene regel geldt dat u niets draagt dat de bruid zou overschaduwen. Vermijd ook overdreven opvallende of aandacht-trekkende outfits die afleiden van de bijzondere dag van het bruidspaar. Het mag natuurlijk wel feestelijk zijn!  

DENK NA OVER ACCESSOIRES

Maak uw look compleet met passende accessoires zoals stropdassen, sieraden en schoenen. Voor mannen kunnen een goed passende stropdas of vlinderdas, nette schoenen en een riem de totale outfit verfraaien. Voor vrouwen is het mooi om met sieraden, hakken of nette platte schoenen en een clutch of kleine handtas de outfit compleet te maken.  

STYLINGTIPS

 

Ontdek professionele stylingtips om uw wedding outfit naar nieuwe hoogtes te tillen. Of het nu gaat om het kiezen van het perfecte pak of jurk, tot het toevoegen van de laatste details met finesse. 

Een maatpak voor uw trouwdag

 

HET CREËREN VAN UW PERFECTE TROUWLOOK. 

BEGIN OP TIJD

Start het proces van het selecteren en bestellen van uw op maat gemaakte pak ruim voor uw trouwdatum. Op maat gemaakte pakken vereisen meerdere doorpassessies en aanpassingen om een perfecte pasvorm te garanderen, dus zorg voor voldoende tijd voor het maakproces. 

KIES VOOR KWALITEITSSTOFFEN EN DETAILS

Selecteer hoogwaardige stoffen en let op details zoals reversstijl, knopen en stiksels. Bespreek uw voorkeuren met onze kleermaker om het pak aan te passen naar uw smaak, zodat het uw persoonlijke stijl weerspiegelt en past bij het thema van de bruiloft. 

GEEF PRIORITEIT AAN PASVORM

Het belangrijkste voordeel van op maat gemaakte pakken is de aangepaste pasvorm. Werk nauw samen met onze tailor om een pasvorm te bereiken die uw lichaamsvorm en proporties flatteert. Zorg ervoor dat u eventuele specifieke pasvoorkeuren of zorgen communiceert, zoals mouwlengte, taillering van het jasje of de lengte van de broekspijp, om ervoor te zorgen dat het eindresultaat perfect op maat is voor uw speciale dag. Maak uw look compleet met een exclusief shirt, das en pochet.

  • Heren
  • Dames
  • Winkels
  • Blog
  • Solden
  • Heren
  • Dames
  • Winkels
  • Blog