Made to Measure

Made to Measure by Cavallaro Napoli is een service die heren en dames de mogelijkheid biedt om een uniek maatpak samen te stellen van Italiaanse kwaliteit, geheel afgestemd op uw maten. Niets voor niets staan we voor ‘fare una bella figura’; het maken van een geweldige indruk. Of het nou gaat om een trouwerij of business, met een maatpak van Cavallaro Napoli maakt u altijd een krachtige, stijlvolle indruk.

Maak een afspraak bij jou in de buurt

BRANDSTORE HAARLEM
Maak een afspraak via:
023 551 8811

BRANDSTORE BREDA
Maak een afspraak via:
076 303 1101

BRANDSTORE DEN HAAG 
Maak een afspraak via:
070 205 0255

BRANDSTORE ARNHEM
Maak een afspraak via:
026 303 3337

About made to measure

 

Bij Made to Measure by Cavallaro Napoli komen vakmanschap en passie samen. Tijdens een persoonlijke afspraak met één van onze ervaren Made to Measure specialisten worden niet alleen uw maten tot in precisie gemeten, we nemen ook de tijd om uw wensen en verwachtingen te leren kennen.

Tegelijkertijd kiest u de stof, het design en de fit, waarbij u de keuze heeft uit meer dan 250 premium stoffen. Daarnaast kunt u kiezen voor verschillende persoonlijke details, zoals contrasterende stiksels en het laten borduren van uw initialen in de voering. Het resultaat: een uniek maatpak van Italiaanse kwaliteit, dat zit als gegoten.

Bekijk winkelmand
  • Heren
  • Dames
  • Winkels
  • Blog