Made to Measure

Een maatpak met Italiaanse allure: dat is Made to Measure collectie van Cavallaro Napoli. Creëer een uniek maatpak dat je helemaal kunt personaliseren. Gedurende dit event in april, staat er bij aanschaf van een maatpak een leuke goodie bag voor je klaar.

In een persoonlijke afspraak met één van onze ervaren adviseurs stel je jouw maatpak samen, geheel naar eigen smaak. Kies uit de mooiste Italiaanse stoffen, voering, knopen of eigen initialen. Je hebt al je ideale maatpak vanaf € 699.

Zo maak je zeker een geweldige indruk. Fare una bella figura, zoals wij zeggen. 

Maak een afspraak bij jou in de buurt

BRANDSTORE HAARLEM
Maak een afspraak via:
023 551 8811

BRANDSTORE BREDA
Maak een afspraak via:
076 303 1101

BRANDSTORE AMSTERDAG P.C.
Maak een afspraak via:
020 705 8900

BRANDSTORE ARNHEM
Maak een afspraak via:
026 303 3337

About made to measure

 

Bij Made to Measure by Cavallaro Napoli komen vakmanschap en passie samen. Tijdens een persoonlijke afspraak met één van onze ervaren Made to Measure specialisten worden niet alleen uw maten tot in precisie gemeten, we nemen ook de tijd om uw wensen en verwachtingen te leren kennen.

Tegelijkertijd kiest u de stof, het design en de fit, waarbij u de keuze heeft uit meer dan 250 premium stoffen. Daarnaast kunt u kiezen voor verschillende persoonlijke details, zoals contrasterende stiksels en het laten borduren van uw initialen in de voering. Het resultaat: een uniek maatpak van Italiaanse kwaliteit, dat zit als gegoten.

Bekijk winkelmand
  • Heren
  • Dames
  • Winkels
  • Blog