SOOTHING SHADES

In de SS24-collectie omarmen we een combinatie van luxe en functionaliteit met een palet dat zowel comfortabel als veelzijdig is. Verschillende groentinten, zachte kaki's, rustgevende off whites en fris wit. Deze tinten brengen een vleugje natuurlijke rust in uw garderobe. Ons doel dit seizoen is om minimalistische verfijning uit te stralen, geïnspireerd door een mix van invloeden. Hoewel onze heritage zeker een rol speelt, richten we ons meer op het creëren van stukken die moeiteloos stijlvol en gemakkelijk te dragen zijn. 

Streef naar perfectie met ontspannen groene tinten, frisse witte en heldere blauwe voor een dynamische lente look. Omarm de moeiteloze elegantie van onze spring items, zorgvuldig ontworpen om uw stijl en comfort te verhogen. Laat de levendige kleuren van de lente u inspireren en omarm het seizoen met zelfvertrouwen en flair. 

Tijdloze elegantie

Ongeacht de gelegenheid, in dit aardse kleuren pak gecombineerd met een mooie witte blouse maakt u een geweldige indruk. Of het nu gaat om een formele of informele gelegenheid, omarm de veelzijdigheid en comfort van deze outfit. Voel u elegant en stijlvol, wetende dat u altijd mooi gekleed bent voor elke gelegenheid. 

De perfecte combinatie

Een verrassend groen pak, een witte Milo tee – dit is de perfecte combinatie voor de smart look. Til uw look naar een hoger niveau met deze onberispelijke combinatie. Omarm de veelzijdigheid van dit ensemble en zorg ervoor dat u altijd een stijlvolle indruk maakt, waar u ook gaat.  

Stel uzelf voor in klassieke blauwtinten: moeiteloos stijlvol en gemakkelijk te dragen. Omarm de veelzijdigheid van deze tijdloze kleuren, perfect voor elke gelegenheid. Met deze look in klassiek blauw zorgt u ervoor dat u altijd zelfverzekerd voor de dag komt, waar u ook gaat. 

De kracht van stijl: het pak. 

 

Deze looks zijn perfect voor de lente. Of het nu gaat om een formeel evenement of een informele ontmoeting in het lentezonnetje, deze ensembles zorgen ervoor datmoeiteloze charme en zelfvertrouwen uitstraalt. 

Perfect look for an autumn day

What better colour to pick this autumn than green. It fits the trees around you, before the leaves turn orange and works great with brown and blue. The ultimate combo: a well fitting jeans, classic printed blouse and blazer. Works great for a day of sightseeing and takes you straight to dinner.

  • Heren
  • Dames
  • Winkels
  • Blog
  • Solden
  • Heren
  • Dames
  • Winkels
  • Blog